Публикация във вестник Фактор online

Публикация във вестник Фактор online

Иновативно швейцарско решение вече и в България

Революционният отоплителен уред на infraSWISS e новата алтернатива, предлагана на българския пазар тази зима. Продуктът е обявен за „Отоплителен уред с инфрачервени лъчи № 1 в Европа”. Над 10 години в неговите предимства се убеждават потребители от 12 страни на Европейския съюз. Отоплителният уред на infraSWISS предизвика завиден интерес и у нас, по време на специализираните салони тази есен в столицата. Изключително ефективен, той консумира до 4 пъти по-малко енергия, в сравнание с другите средства за отопление. Уредът генерира инфрачервени лъчи, при което се повишава температурата в помещението. При разработването на уникалната технология, швейцарците използват най-полезната за хората дължина на вълната от инфрачервените лъчи на слънчевия спектър. Тези лъчи загряват телата в стаята, а не въздуха /както при конвенционалните отоплителни системи/. Това гарантира равномерна температура във всяка една точка от помещението. Продуктите на infraSWISS създават здравословен микроклимат – не изсушават въздуха в помещението и унищожават всички вредни микроорганизми в жилището /мухъли и плесени/. Вече са факт и първите положителни отзиви от българския пазар.

Уредът е подходящ за отопление на дома, офиса, болници, детски градини, училища, ресторанти, хотели, помещения с високи тавани, производствени сгради. Устойчив е на прах, удари и влага.

Отоплителните уреди на infraSWISS  имат защитен клас IP54/IP- International Protection, 5- Защита от твърди тела; Защита срещу докосване; Защита срещу събиране на прах във вътрешността. 4- Защита от вода; Защита от водна струя, идваща под всякакъв ъгъл/.

Притежават сертификат от Швейцарския електротехнически съюз, от Швейцарския федерален инспекторант по силен ток, както и не на последно място CE marking  / маркировката, която гарантира, че продукта отговаря на правилата определени в съответните Европейски директиви.

Това е паспорт за вкарване на продукта в Европейския пазар/.

Възможност за лизинг.

Сподели в::
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon