Отоплителен уред от ИнфраСУИС

Как станах клиент на Инфрасуис

Живея в кв. Изток на 1-ви етаж в двуетажна къща. За отоплението на етажа доскоро използвах централно парно и бях доволна. За миналия отоплителен сезон 2008-2009 г получих изравнителна сметка от фирмата за топлинно счетоводство, в която ми бяха начислили огромна сума за общи сградни инсталации. На подадените от мен възражения получих отговор, в който не се вземат в предвед цитираните основателни причини за неправилно начислените разходи. Тази ситуация ме накара да потърся алтернативно решение за отопление. Търсенето изискваше сериозен подход, тъй като жилището ми е етаж от къща с много външни стени (всичките изцяло санирани) и липса дори на мазе под него.


Във фирмата, в която работя, се отопляваме с климатици. Този начин на отопление не ми допада и тогава реших да инвестирам в уредите на Инфрасуис. Поех голям риск да премина от централно отопление към уредите на Инфрасуис в средата на студената и дълга зима. Но риска си струваше и не съжалявам!
От първите дни на месец януари 2010 красивите отоплителни уреди украсиха жилището ми и ми донесоха спокойствие и уют. Обичам да ми е топло и затова така и не ги намалявах до април, стояха непрекъснато включени на 20 градуса. Установих, че това е идеалната температура, която ми създава усещане за комфорт и която уредите осигуряваха без проблем. Никога преди това не съм се чувствала така добре при 20 градуса температура. Знаех, че са икономични, но сумите за ток за месеците януари-март, надминаха и най-смелите ми очаквания. Още първата сметка за месец януари (с доста сериозни минусови температури) беше много по-ниска от сметката ми за парно за същия месец миналата година. Само за парно бях платила повече, отколкото сега за ток, който използвах не само за отопление, но и за осветление, готвене, пране с автоматична пералня, хладилник и фризер и т.н. Подобна е сметката ми и за останалите месеци. Не само че получих уреди, които ми осигуриха уют и топло жилище, но си намалих значително и разходите за отопление. Успях да се убедя във възможностите им да отопляват, да създават уют и комфорт. Затова ги препоръчвам на всеки, който иска качествено, екологично чисто и икономично отопление.
На тел 0888772922 с готовност ще отговоря на всякакви въпроси, свързани с използването на уредите Инфрасуис.

Райна Велизарова-продуктов мениджър

Сподели в::
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon