• 03-01-2017
  • в Новини
  • Посещения: 2528
  • Последна промяна: -/-

Фирма ИНФРАСУИС ООД подписа договор за ексклузивен представител за България на италианската фирма LS

От месец февруари 2017 г фирма ИНФРАСУИС ООД подписа договор за ексклузивен представител за България на италианската фирма LSI Lastem S.R.L.

Инструментите на LSI LASTEM са подходящи за вътрешни и външни приложения, гарантиращи точно и надеждно измерване на параметрите на околната среда. Гамата продукти включва сензори, системи за събиране и анализиране на данни за мониторингова и превантивна дейност, софтуер и аксесоари за инсталиране.

Продуктите на фирма LSI LASTEM S.R.L намират широко приложение в много области:

Околна среда и замърсяване

-Мониторинг на качеството на въздуха. Метеорологични измервания за анализ на атмосферните динамични стойности и данни за качеството на въздуха, газови емисии и системи за анализиране на газовете.

-Мониторинг на депа и заводи, замърсяващи въздуха. Мониторинг на метеорологични параметри на вредните емисии на заводи в околната среда и заводи за пречистване на отпадъци.

Метеорологични приложения

-AWS и Синоптични Метеорологични Системи. Цялостни системи за наблюдаване на времето съгласно стандартите на WMO (Световна Метеорологична Организация) за специфични и общи метеорологични наблюдения, работещи индивидуално или в мрежа.

-Системи за мониторинг на пътища и транспорт. Системи за метеорологични измервания за пътища, магистрали, пристанища и аерогари, включително специфични параметри като вятър, видимост, условия за повърхността на пътищата в настоящото време.

-Хидрологични системи. Метеорологични системи за контрол на водата като ресурс и като риск за хидрологичните мрежи и управление на водните басейни-включително мерките за интензивност на валежите, ниво и качество на водата и сняг.


Докато бъде качена информация за тази фирма и нейните продукти, моля посетете следната интернет страница: www.lsi-lastem.it