Фирма ИНФРАСУИС ООД е ексклузивен представител за България на швейцарските фирми OekoSWISS AG, Makscom, Syscom и Beaver AG.
Фирма ИНФРАСУИС ООД е ексклузивен представител и на немската фирма Redpur GmbH
.
Фирма ИНФРАСУИС ООД е ексклузивен представител на италианската фирма Sisgeo SRL.

Фирма ИНФРАСУИС ООД е сертифицирана по ISO 9001:2008. 

    • Швейцарската фирма OekoSWISS AG е сред лидерите в разработката и производството на инфрачервено отопление. Чрез нейните продукти имаме удоволствието да Ви представим нова, революционна и уникална технология на един висококачествен продукт.

    Тези уреди се проектират и изработват само в Швейцария и притежаваните сертификати отговарят на най-високите изисквания в света за качество и ефективност. Ние предлагаме на клиентите си изключително икономично отоплително решение, което осигурява здравословен и уютен микроклимат в помещенията.

    • Еко бойлера на фирма Makscom е едно икономично и екологично решение за добиване на санитарна топла вода. Двойно енергийна система от въздух и електричен ток за интелигентно и спестяващо енергия подгряване на вода.

    • Фирма SYSCOM е основоположник и производител в областите на електронната измервателна технология и комуникации, както и в инженерството. Продуктите на фирма SYSCOM са компактна система за измерване на вибрации/движения, отговаряща на най-взискателните изисквания при мониторинга на вибрациите.

    • Фирма Beaver AG е производител на нова технология защитни системи,  предпазващи от бури и наводнения.

    • Фирма Redpur GmbH е водещ немски производител на инфрачервено отопление.

    • Фирма Sisgeo SRL e водещ конструктор и производител на контролно-измервателна апаратура с много широк спектър на приложение.

  


За Ваша информация може да посетите следните интернет страници: www.oekoswiss.ch, www. oekoboiler.com, www.syscom.ch, www.beaver-ag.com, www.redpur.de, www. sisgeo.com

Останете на нашия сайт, за да се запознаете с предоставената от нас максимално обективна и точна информация, която вярваме, че ще бъде полезна за Вас.

Мисия

    С ежедневното нарастване на цените на горивата нарастват и разходите за отопление на домовете Ви. Лошата изолация на сградите води до огромни загуби на скъпа енергия през стените, подовете и покрива. За да се покрият изискванията за енергоспестяване, е необходимо не само да се подобри изолацията, но и да се търсят алтернативни и по-ефективни отоплителни решения.

    С нашите инфрачервени отоплителни решения се постига по-ефикасно и икономично използване на енергийните ресурси, ликвидирането на отпадъци, намаляването на емисиите на въглероден диоксид, дим, сажди, прах, както и намаляването на шумозамърсяването. Работата в тази насока е част от нашата отговорност за опазванена околната среда.

    Фирма ИНФРАСУИС ООД се стреми да бъде отговорен партньор в отношенията си с клиентите, инвеститорите, както и да бъде привлекателен работодател, който предоставя възможности за личностно израстване в един динамичен свят, изпълнен както с предизвикателства, така и с големи възможности.


Сертификати на ИНФРАСУИС ООД