Енергийно-ефективно, чисто, здравословно и пестящо ненужни разходи и нерви отопление

Бързо, лесно, енергийно-ефективно, чисто, здравословно и пестящо ненужни разходи и нерви – това е виждането ми за инфрачервените панели на фирма Инфрасуис.
Казвам се Евгений Найденов и през годините съм се борил неистово и безуспешно за измислени тарифи и манипулирани сметки с монополистите в областта на отопление и електроенергия. Борил съм се и с влага и мухъл.

С жена ми плащахме надути и тотално разминаващи се с действителната консумация сметки за студени, а по-късно и за пломбирани и неработещи радиатори.
След това използвахме електрически радиатори и калорифери, но отоплението с тях има куп недостатъци, като изсушаването и запрашаването на въздуха, както и създаването на шум, който пречи на спокойната почивка и сън.
Ще спомена също и за опита ни да се отопляваме с камина с дърва. Води до бързо затопляне и също толкова бързо изстиване на помещението, като изисква доста усилие по почистване и поддържане. Освен това, няма начин как да се регулира температурата, да не говорим за това, че няма как да се постигне еднаква температура навсякъде в помещението.
Преди три години, по препоръка на приятел, с жена ми решихме да закупим уреди на Инфрасуис. В две спални разположихме уреди Infraswuiss 1100 от 950 вата, а в банята монтирахме един уред Infraswuiss 400 SL H от 250 вата.
Средата в жилището ни коренно се промени. Избавихме се от неприятния шум на калориферите, от високите сметки за отопление, от дразнещата запрашаемост на въздуха, както и от предизвикващите проблеми влага и мухъл в банята.
Постоянната и равномерна разпределена температура в цялото помещение наистина се отрази добре, както на семейния бюджет, така и на здравословните ни почивка и сън.
Съжалявам единствено за това, че не монтирахме от уредите на Инфрасуис и в останалите помещения на своето жилище, където продължихме да изразходваме повече енергия за несравнимо по-слаби резултати.
Сега се преместваме в ново жилище, където планираме отоплението си по предпочитания вече от нас по-евтин, по-чист, по-здравословен и подсигуряващ необходимия домашен уют и комфорт, създаден от уредите на Инфрасуис.

Референт  Пастор Евгений Найденов

Сподели в::
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon